Sakis Villa


Érdeklődöm!
Szállás adatai

Város: Görög-szárazföld - Parga
Szállás: Sakis Villa
Típus: Villa
Akciós: Nem


  Fotógaléria  Kattintson az alábbi képek valamelyikére a galéria megnyitásához.
2010. 06. 08.2010. 06. 08.2010. 06. 08.2010. 06. 08.
2010. 06. 08.2010. 06. 08.2010. 06. 08.2010. 06. 08.

Kapacitás:

15 stúdió

Egy olajfaliget és gondozott kert közepén, Parga nyugodt részében fekszik a kék-fehér színekben pompázó Sakis ház. Ezt a házat mindazoknak ajánljuk, akik nyüzsgéstől mentes környezetre vágynak. A vendégeket 2-3 ágyas stúdiók várják (a 3. ágy pótágy – szétnyitható fotel). A stúdiók fabútorral, alapfelszereltségű konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel és ventilátorral vannak berendezve, valamint fürdőszoba/WC és balkonnal.A csodálatos fehér színű, finomkavicsos-homokos Valtos strandig, ahol a napernyőkön/napozóágyakon kívül tengerparti tavernák és bárok is várják a vendégeket, kb. 500 m a távolság. A legközelebbi szupermarket 5 percnyi sétával elérhető. A ház szomszédságában fekvő Mango klub medencéjét fogyasztás ellenében lehet használni. Vacsora felár ellenében igényelhető a Valtos strandon található Captain’s tavernában. A város nyüzsgő központja kb. 30 percnyi sétával érhető el.

The Captain’s taverna

Közvetlenül a kedvelt Valtos strand sétányán található az igencsak hangulatos The Captain’s taverna. Az étteremhez egy hatalmas képernyőjű tévé is tartozik, ahol a nyár folyamán biztosan megtekinthető lesz majd a foci VB is. A finom ételeket sajátkezűleg maga a taverna tulajdonosa készíti el. Az étterem nagyon jó hírnek örvend a pargaiak körében, akik gyakran látogatnak ide. Az Aeolus vendégei is élvezhetik az itteni étel specialitásokat – lehetőségük van vacsora befizetésére. A menü salátából, előételből és főételből áll. Garantáltan nem fogják megbánni. A taverna látogatását mindenképpen ajánljuk!

 

Fakultatív programok Parga környékén

ALBANIA
1 nap    
EPIRUS
    
JÓN-SZIGETEK
    
KORFU
    
KORFU
    
LEFKADA-KEFALONIA
    
MITOLÓGIA ÉS A FOLYÓ
    
PAXOS, ANTIPAXOS, KÉK BARLANGOK
    
PAXOS-ANTIPAXOS
    
Összesen 9 program Parga környékén, részletekhez kattintson a program nevére!Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy az ajánlatnál megjenelő képek, árak és információk tájékoztató jellegűek!

Az utazáshoz tartozó plusz költségek miatt hívja irodánkat,
vagy kérjen visszahívást!
ÁrakOffending URL: http://www.utazz.com/ShowHotel.aspx?id=5687
Source: SYL
Message: Index was outside the bounds of the array.
Stack trace: at SYL.Global.LOG_OUT(String s, String param) at SYL.Global.Application_EndRequest(Object sender, EventArgs e) at System.Web.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication+IExecutionStep.Execute() at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)
Full trace: System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array. at SYL.Global.LOG_OUT(String s, String param) at SYL.Global.Application_EndRequest(Object sender, EventArgs e) at System.Web.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication+IExecutionStep.Execute() at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)